MIRËSEVINI

GLOBAL RESOURCE TRADING ËSHTË DUKE ZGJERUAR PERIODIKISHT PORTOFOKOLIN E KLIENTËVE DHE FURNIZUESVE TANË DHE DO TË KISHIM KËNAQËSINË T’IU MIRËPRISNIM SI NJË PREJ TYRE.

EKIPI

DEPARTAMENTI TREGTAR PROFESIONAL I KOMPANISË SONË

Lexoni më shumë

GLOBAL RESOURCE TRADING


Mbi 7 vjet përvojë na japin mundësinë të ofrojmë shërbimet me cilësinë më të lartë

Rreth NESH

Global Resource Trading vazhdon të ofrojë shërbime me cilësinë më të lartë për çmimin më të mirë në treg

Global Resource Trading është duke zgjeruar periodikisht portofolin e klientëve dhe furnizuesve tanë dhe do të kishim kënaqësinë t’iu mirëprisnim si një prej tyre.

Si rrjedhojë, do dëshironim të prezantoheshim tek kompania juaj dhe shpresojmë të krijojmë marrëdhënie shumë të mira biznesi me ju.

Global Resource Trading është kompania që operon në tregjet europiane dhe ndërkombëtare. Ne e kemi selinë në Shqipëri dhe veprojmë në pothuajse të gjithë botën, kudo dhe kurdo që është e nevojshme.

Ne përshtatëm konceptet e shpërndarjes dhe shitjes të orientuara në të ardhmen për shitje alternative dhe kanale B2B për partnerët tanë brenda dhe jashtë vendit, me focus të qartë për të shfrytëzuar “pika të reja të kontaktit me klientët” për prodhuesit e mallrave me marka të cilësisë së lartë.

Ne bashkëpunojmë drejtpërdrejt me prodhues dhe distributorë kryesorë.

OFERTAT TONA

Fusha jonë kryesore e aktivitetit është një tregti ndërkombëtare e mallrave shtëpiake dhe konsumatorëve (mallra të bardha & kafe), si dhe mjete elektronike për konsumatorët, produkte televizive dhe të teknologjisë së informacionit (si softuerë, edhe harduerë). Megjithatë, ne kemi kënaqësinë të ofrojmë ndonjë lloj tjetër mallrash të kërkuar nga klientët tanë.

01

Ne bashkëpunojmë drejtpërdrejt me prodhuesit dhe distributorët kryesorë të markave të tilla si AMICA , APPLE, BEKO, BRAUN , BOSCH , CANON, ELECTROLUX, INTEL , NIKON, MICROSOFT, PHILIPS, TEFAL, ROWENTA, MOULINEX, SAMSUNG, SONY , LG , PANASONIC, ZELMER.

02

Me ekipin tonë me përvojë të punëtorëve dhe rrjetin e fuqishëm të personave vendor dhe globalë të kontaktit, ne jemi të aftë të plotësojmë nevojat e klientëve, edhe ato më të sofistikuara. Ne jemi të hapur për klientë dhe furnizues të rinj.

Bashkëpunim ndërmjet Bizneseve

Poland

Ne ndërmjetësojë bashkëpunim në mes
kompanive Shqiptare dhe Polake

Granula

Ju ofrojmë një gamë të gjerë të materialeve origjinale. Polipropilen, poietilen, poliamid etj dhe ferro-aliazhe. Materiale bruto të tilla si PE, PP, PA që janë në stokun tonë, janë të cilësisë më të lartë.

PE

Polietilen ose polieten-polimer etani.

...
Fletët metalike PE kanë përshkueshmëri të ulët ndaj avullit të ujit, lehtësisht të përshkueshme për avullin e substancave organike, nuk janë rezistente ndaj hidrokarbureve dhe hidrokarbureve të halogjenizuara. Ato janë rezistente ndaj solucioneve të acideve, bazave, kripërave dhe temperaturës së ulët.

PP

Polipropileni i poliolefinave

...
Polipropileni i poliolefinave përftohet nga polimerizimi në presion të ulët duke përdorur propilenin. PP ka densitetin më të ulët të polimereve.

PA

Poliamide.

...
PA-6 në krahasim me PA-6.6, ka temperaturë më të ulët zbutjeje dhe tretshmëri më të mirë që lehtëson përpunimin e saj. Gjithashtu, PA-6 ka një rrugë më ekonomike sinteze. Megjithatë, disavantazhet janë veti më të ulëta mekanike dhe një tendencë për t’u bymehur në kontakt me ujin. Ai përdoret masivisht si fibër sintetike.

Regjistrohuni për Buletinin

Na kontaktoni dhe na njoftoni nëse keni pyetje. Mos harroni të abonoheni për materiale më interesante duke shtypur adresën tuaj postare më poshtë.

ZYRA

Nëse kërkohet që të na kontaktoni më poshtë , ne ju japim informacion për personin e kontaktit. Ju inkurajojmë të na kontaktoni.Global Resource Trading SHPK

Rruga 28 Nentori , NR 57 MEZEZ, 1050 TIRANE , ALBANIA

Office
Email: office@grt.al
Mob: +355 68 808 7142
Skype: officegrt

Trading Board
Email: info@grt.al
Mob: +355 68 808 7143
Skype: salesgrt

Na shkruani